Avond buffet
Vanaf 20 personen te reserveren.
Inhoud koud/ warm hoofdbuffet:
-Kipsaté met pindasaus, uitjes en kroepoek
-Biefstuk met groente van het seizoen
-Gehaktballen in jus
-Gamba’s in pittige roomsaus
-hele gepocheerde zalm opgemaakt met vissalade en vis garnituur. ( bij 50+ personen )
– gepocheerde zalmmoten opgemaakt met vissalade en visgarnituur. ( bij -50 personen )
Vers gebakken frites met mayonaise, rijst met pittige boontjes, rauwkostsalade, salade Carprese, watermeloen en brood wit & bruin met kruidenboter.
PRIJS OP AANVRAAG!
Mogelijkheden desserts & kaasplateau:
Inhoud dessert buffet: divers roomijs, vers fruit en slagroom
Kosten €7,- per persoon
Inhoud luxe ijsbuffet: diverse ijstaarten, diverse bavaroistaarten, tiramisu, vers fruit en slagroom
Kosten €10,- per persoon
Inhoud luxe kaasplateau: Roquefort, Danisch Blue, Rijpenaer, Port Salut, Saint Albray, geserveerd met notenbrood en roggebrood.
Kosten €12,50 per persoon