Weber® Grill Academy

Weber® Grill Academy

Een geweldige samenwerking tussen Barbecue-Exclusief en Moments Beach. 
BOEK NU OP DE VOLGENDE LINK:https://www.grillacademy.nl/terheijde.php 

De Weber® Grill-Academy op het strand bevindt zich in ons paviljoen: Moments Beach.
En zijn wij de strand locatie van Barbecue-Exclusief waar wij de Grill-Academy tot een waar feest maken.

Leren barbecueën, eten, drinken en vooral genieten?
Onze passie voor het barbecueën brengen wij graag over op gasten die graag willen leren barbecueën.  Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvang je tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Barbecue-Exclusief voert meer dan 250 barbecue workshops, Masterclasses en Clinics per jaar. Ons motto: niet kijken, maar zelf doen met voor iedereen verkrijgbare ingrediënten. Een workshop dient thuis pas zijn echte uitwerking te krijgen, als men de Weber ontsteekt. Alles wat we tijdens de workshop doen, moeten mensen thuis direct in de praktijk kunnen brengen.

Business
Wil je een Grill Academy met je bedrijf doen? Bij Moments Beach kunnen wij een Grill Academy tot 100 personen aanbieden. Ervaar een ware barbecue beleving met je klanten of personeel.

Informeer naar de mogelijkheden: info@barbecue-exclusief.nl 

Grill-Academy voor de hele familie

Deze zomer neemt de Weber® Grill Academy je mee naar hét barbecue-strandpaviljoen van Ter Heijde: Moments Beach! Hier ontvangen wij, Roy en Danielle je voor een geweldige middag barbecueën onder leiding van de Grill Masters van Barbecue-Exclusief. Vol in de zon, met uitzicht over het strand en de zee is deze thematische Grill Academy een belevenis. Hier staat altijd de barbecue aan, weer of geen weer! Leer, proef, maar geniet vooral van een middag strand barbecueën. Wil je je vrouw en kinderen meenemen? Informeer naar het familie arrangement. De man gaat barbecueën en de andere gezinsleden genieten mee met een hapje en een drankje. Zo maken wij barbecueën tot een waar familie feest.

Meer informatie:

vragen: 015-3105735

Graag tot ziens!

Informatie aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Bericht/vragen: