EVEN VOORSTELLEN:

EVEN VOORSTELLEN:

In 2013 hebben Roy en Daniëlle Moments Beach opgericht. Roy zwaait de scepter in de keuken en Daniëlle staat je graag als gastvrouw te woord. Samen met hun team van enthousiaste medewerkers staan ze dit 11e seizoen dagelijks vol passie voor jou klaar.

Geniet van een vers kopje koffie of een heerlijke lunch of diner aan zee.
Regen, zonneschijn of hittegolf, je bent hier altijd welkom!
Iets te vieren? Reserveer Moments Beach als je feest locatie en geniet samen met vrienden en familie van deze zomerse locatie!

COMPLETE RESTYLING
Na prachtige jaren werd het tijd voor een frisse wind door de zaak en in de winter 2018/2019 is er dan ook hard gewerkt om Moments Beach om te toveren tot een geheel nieuwe locatie. De vertrouwde service in een geheel nieuw jasje! In samenwerking met Woodfever uit Naaldwijk is er een multifunctioneel plan bedacht waardoor het restaurant binnen tevens omgebouwd kan worden naar feest locatie. Nieuwe kleuren, nieuwe stijl, maar ook nieuwe toiletten, een prachtige binnen- en buitenbar en overal nieuw meubilair. Kosten nog moeite zijn gespaard om jou een sfeervolle tropische ervaring te bieden aan het Hollandse strand.

LAAT JE VERWENNEN
Kruip op een frisse dag met een lekker kopje warme thee en een puntje gebak op een van de nieuwe banken in het restaurant en geniet van het uitzicht of pak op de warme dagen alle vitamine D die je binnen kunt krijgen op het gezellige terras.
Weet dat je altijd een graag geziene gast bent!

Heb je vragen? Spreek Roy of Daniëlle gerust eens aan…
Meer informatie over boekingen voor huwelijken, feesten en borrels kun je vinden op de website www.momentsbeach.nl

Een warm en gezellig verblijf toegewenst!

De unieke locatie voor uw bruiloft, feest, lunch of diner aan zee!

Graag tot ziens!

Roy & Daniëlle

Informatie aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen?

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Bericht/vragen: